Luděk Sláma píše:Ahoj Vládˇo , chtěl jsem se tě zeptat, jaký máš názor na značkování trofejních ryb ? Jinak plně tomu věřim, že s K - 70 to u nás dopadne dobře.
Luděk Sláma píše:Stříhání ploutve nemám vůbec na mysli, tato značka je 3 cm. dlouhá o průměru 2,5 mm. je tam napsaná hmotnost a délka ryby ,dalo by se říci její občanka . Tyto údaje má i rybářský svaz.Toto značkování musí dělat osoba řádně k tomu proškolená.
Rybář dolní Labe píše:Budu se snažit také přijít na členskou schůzy MS protože chci hlasovat pro K-70 a dostat ji v platnost.
A také se zeptat na přivlastňování lovných míst. Ikdyž vím že se to nesmí tak bohužel jsem se setkal s tím
že jsem byl vyhozen a když jsem se odvolával na rybářský řád bylo mi vyhrožováno násilnou likvidací.
Samozřejmě nemohu říct JETO VĚC RYBÁŘSKÉ STRÁŽE protože pokud by byla dotyčnému odebrána povolenka
za týden by mu byla vrácena. Podle mého je toto přísné porušení rybářského řádu. A jak se řiká takový člověk u
vody nemá co dělat. Takže adekvátní trest by bylo stop na jednu sezonu a nebo zrušení členství. Pokud těmto lidem neukážeme
jak jse mají u vody chovat tak se opravdu může někdy stát že někomu dojde trpělivost a v lepším případě to
bude jen přeražená sanice.
Luděk Sláma píše:Plně souhlasím z Rybářem z dolního toku Labe , z tímto případem jsem se už také setkal.Tento člověk kterému jsem seděl na místě tak dokonce na mě poslal Rybářskou stáž a ještě jim nakukal, že odvážim velké kapry ,ten člověk to neměl v hlavě v pořádku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků