Vojta31 píše:Chapu, ja vsechny ryby poustim dit o tom to nei vzit si kus masa
Vojto, kéž by takových rybářů bylo více
Taky 99% svých úlovků pouštím, nemám však nikomu zazlé, když si vezme domů pro svou potřebu rybu v "konzumní" velikosti. To ani nejde,aby se všechny ryby pouštěly,protože to by pak naše vody byly plné zakrslých parchantů,ale to co se dnes děje u vody je někdy k pláči!! K smrti nesnáším rybáře,kteří plení a rabují naše vody, své úlovky pak rozdávají různě po vesnici,městě nebo hospdách a pak,když vodu vyberou tak kříčí,že tam nic není.
Ty bych fakt
další jsou,kteří s rybami obchodují,zejmopna s těmi trofejními, ty bych taky.
Někdy bych fakt při kontrolách RS vyskočil z kůže!! Letos jsem kontroloval jednoho místního borce,který měl supr vercajk na sumce,když jsem mu pohlédl do úlovkáče tak tam měl 5 sumců ve velikostech od 20 do 30kg . Na dotaz zda je pouští nebo co s nimi dělá mi odpověděl,že je potřeba sumce vymlátit
,protože jich je hodně, tak je bere chlapům do hospody!! V tu chvíli jsme měl chuť zmlátit jeho!!
Velmi dobře si ho pamatuji a už se těším,až ty sumce společně s dalšími stejně smýšlející "rybáři" vymlátí a bude křičet,že žádní nejsou, pak mu to co mi řekl velmi důrazně připomenu!!